Individuele coaching

Coaching is een vorm van toekomstgerichte persoonlijke begeleiding bij zelfontwikkeling. Als je je laat begeleiden door een coach, dan doe je dat omdat je toe bent aan zelfreflectie, een aantal vragen hebt over jezelf, de omgeving waarin je functioneert, de toekomst of soms ook vanuit noodzaak, omdat je het gevoel hebt dat je ‘vastzit’. Je hebt één op één aandacht nodig om je gedachten op een rij en (toekomst)perspectief te krijgen.

10 C.O biedt op jou afgestemde coachingssessies. We hebben geen standaard aanpak. We kijken naar jou als persoon en de vragen die je hebt. Mocht je heel gericht vanuit een bepaalde methodiek gecoacht willen worden, dan kun je dat aangeven. Wij zullen kijken of we aan die wens kunnen voldoen.

Afhankelijk van de vraag van de gecoachte, bestaat een gemiddeld coachingtraject uit 5 tot 10 sessies van anderhalf uur. De sessies kunnen binnen het bedrijf plaats vinden, maar de voorkeur gaat uit naar een externe locatie (om even helemaal los te komen van de dagelijkse beslommeringen).

Afspraak maken

Afspraak maken

Opdrachtgevers

Loading images...

Over OnsMeer over ons