Over ons

Over ons: 10 CO professionals

Als zich een situatie voor doet waar je zelf geen oplossing voor weet, ga je soms op zoek naar een extern deskundige die hierin een steentje kan bijdragen. Wat je zelf waarschijnlijk al lang niet meer kunt zien is dat het antwoord op iedere complexe vraag terug te vinden is in de eenvoud. En dat is precies de basis van onze werkwijze: we brengen ingewikkelde vraagstukken terug naar de kern en daarin zit de eenvoud van de oplossing. Of het nu gaat om individuele loopbaan vragen, reorganisaties, communicatie, management vraagstukken of het terug krijgen van de gezamenlijkheid, het antwoord zit altijd in de eenvoud.

We komen niet met hi-tech presentaties, uitgebreide psychologische testen, maar werken met de groep of het individu dat voor ons zit. We hebben geen hoogdravende theorieën om een organisatie weer op de rails te krijgen en gooien niet alles overboord om vervolgens weer iets nieuws te bouwen, maar werken met wat er is en wie we tegenkomen. We zien de organisatie: het individu, de processen, structuur, samenwerkingsverbanden, procedures, regels en cultuur. Afhankelijk van jouw vraag, kijken we in een smaller of breder verband.

10 CO biedt werkgevers en werknemers diverse mogelijkheden tot persoonlijke-, team- en organisatieontwikkeling. Dit doen we middels het geven van trainingen, coaching, loopbaanbegeleiding, interim managent en HR-advies. We beschikken over een netwerk van professionals die, zoals dat zo mooi heet, maatwerk leveren. Door de diversiteit van het team professionals, kunnen we altijd bieden wat de klant nodig heeft. Alle professionals binnen ons netwerk zijn theoretisch onderlegd en hebben ruime ervaring in de praktijk. Ondanks dat we veel materiaal op de plank hebben liggen, maken we geen gebruik van standaard methodieken of theorieën. We willen namelijk altijd aan kunnen sluiten bij de fase van ontwikkeling waarin de klant zich op het moment bevindt.

Wij hebben geprobeerd onze werkwijze terug te laten komen in onze naam, 10 CO. Tien woorden die, naar onze mening, betrekking hebben op ieder vraagstuk of proces binnen organisaties. Wij zijn ervan overtuigd dat het integreren van de inhoud van deze 10 woorden in je denken en handelen, leidt tot professionalisering van individuen, teams en organisaties.

Afspraak maken

Afspraak maken

Opdrachtgevers

Loading images...

Over OnsMeer over ons