Astrid Beuvink

‘Als je doet wat je deed, blijf je krijgen wat je kreeg’

‘In de volksmond zal gezegd worden dat ik iemand van de ‘zachte kant’ ben. Ik geloof daar niet zo in. Want een zoektocht naar je kracht, naar je kern, jezelf, is niet zacht. Het tegenovergesteld is waar: het is vaak een proces van keihard werken om dingen onder ogen willen zien. Dit geldt voor organisaties die zichzelf onder de loep nemen, teams en individuen.

‘Als je doet wat je deed, blijf je krijgen wat je kreeg’. Je moet vooral het onderscheid kunnen zien tussen wat je wel en niet moet blijven doen om goede resultaten te behalen. In mijn werkwijze staat dit altijd voorop. En als ik/we ontdekt heb(ben) wat anders moet, help ik het zodanig veranderen, dat er blijvend resultaat is. Dat betekent dat ik niet zozeer op het niveau van gedrag, vaardigheden of technieken werk, maar dat het dieper ingebed wordt. Vanuit een ander perspectief leren kijken, vanuit een groter geheel denken, toekomst gericht. Waar wil je naartoe, waar sta je nu en hoe wil je er komen. Ik ben resultaatgericht en goede resultaten behaal je alleen maar als je zorgvuldig met processen omgaat.’

Interim-manager, trainer, coach, HRM consultant

Astrid Beuvink heeft na haar HBO Personeel en Organisatie studie, diverse opdrachten gedaan m.b.t. verandermanagement. Zo heeft zij een aantal reorganisaties begeleid in zowel kleine als grote organisaties, interim-opdrachten gedaan o.a. bij een kinderdagcentrum voor verstandelijk gehandicapten en bij een GGD die opgeheven moest worden. Ze heeft een breed scala aan trainingen gegeven in diverse non-profit en profit organisaties. Ze is werkzaam geweest als personeelsadviseur, directie- en management consultant, mediator en heeft daarnaast nog diverse cursussen gevolgd om zichzelf te blijven ontwikkelen, zoals NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), coaching- en trainersopleidingen, train de trainer Timemanagement en Enneagram professional.

Astrid Beuvink

Afspraak maken

Afspraak maken

Opdrachtgevers

Loading images...

Over OnsMeer over ons